Fillers voor meer volume en herstel van gezichtscontouren

Wie wil er nu niet een jeugdige uitstraling? Doordat wij ouder worden treedt er verlies op de botstructuren en vetweefsel in het gezicht. Hierdoor verslapt de huid in uw gezicht en ontstaan er rimpels. Hyaluronzuur fillers kunnen de tekenen van veroudering verminderen en ondersteunt de elasticiteit van de huid. Zo ziet uw gezicht er na de eerste behandeling al jonger en frisser uit. Dit effect kan in stand blijven na meerdere behandelingen en voelt u zich als herboren.

Wallen onder uw ogen of lippen die niet meer spreken? Rimpels rond de mond of elders in het gezicht? Deze gebieden kunnen prachtig met hyaluronzuur filler worden opgevuld. Beauté Clinique behandelt jaarlijks vele patiënten met fillers waaronder Restylane. Wij herstellen rimpels in de huid, verjongen onderdelen van het het gezicht en frissen uw huid op. Dit alles met één doel: om u er frisser en uitgeruster uit te laten zien.

Voor welke indicatie kunnen fillers toegepast worden:
Jukbeenderen
Kaaklijn
Rimpels bovenlip
Lippen opvullen
Mondhoekplooi
Neuscorrectie
Neus – lippenplooi
Wallen onder ogen
Wangen opvullen
Kincorrectie
Voorhoofd
Kraaienpootjes

Zowel fijnere als diepere lijntjes kunnen goed opgevuld worden met een filler. Waardoor u met een korte en vrijwel pijnloze behandeling direct een jongere en frissere uitstraling krijgt. De behandeling is zeer veilig en uiterst effectief. Een hyaluronzuur filler is op basis van de lichaamseigen stof hyaluronzuur waardoor er geen afstoting of afweerrreactie ontstaat.

Fillers Beauté Clinique Bergen
Bij Beauté Clinique plannen wij voor elke behandeling een vrijblijvend consult in. Tijdens dit gesprek met een cosmetisch arts bespreekt u uw wensen en stellen wije een persoonlijk behandelplan voor u op. Meer weten? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.