Restylane

Restylane is een van bekendste fillers op basis van hyaluronzuur. Deze filler is speciaal ontwikkeld voor het verfraaien van de gezichtsvorm, voor het herstel van gezichtsvolume en voor contouren. Het resultaat van een Restylane behandeling is direct zichtbaar.

Restylane hyaluronzuur en de huid
Hyaluronzuur komt van nature in de huid voor. Doordat de huid ouder wordt neemt de hoeveelheid aan hyaluron af, met als resultaat dat de huid aan volume en elasticiteit verliest. Het ontstaan van rimpels is een gevolg. Door aanvulling met Restylane krijgt de huid haar hyaluronzuur gehalte terug en herstelt het volume en de natuurlijke elasticiteit van de huid. Het gevolg is dat rimpels vervagen.

Voor de Restylane behandeling
Nadat u een afspraak heeft gemaakt zullen er, met uw toestemming, voorafgaand aan de Restylane behandeling foto’s worden gemaakt van de te behandelen gebieden. Dit kunnen lijntjes rond de ogen of mond zijn, voorhoofdrimpels maar ook vulling van de lippen, kaakcontour en jukbeenderen.

Na de Restylane behandeling
Na de Restylane behandeling wordt u op de hoogte gebracht van de eventuele beperkingen na de behandeling. Een medisch dossier wordt opgebouwd waarin alle handelingen en vervolgen worden gedocumenteerd. Aan de hand hiervan wordt tijdens een controleafspraak het effect van de Restylane behandeling beoordeeld en na-foto’s gemaakt. In overleg wordt een vervolgafspraak voor over een half jaar ingepland voor controle en een eventuele behandeling.

Neem contact met ons op
Onze gediplomeerde artsen hebben jarenlange ervaring in de behandeling met Restylane. Wilt u meer weten over deze behandeling of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!