Voorhoofdrimpels

Voorhoofdrimpels ontstaan vaak rond uw dertigste en zorgen ervoor dat u er ouder en vermoeider uitziet. Deze rimpels ontstaan met name door het optrekken van de wenkbrauwen. Wanneer u een sprekend gezicht heeft en veel expressie toont kunnen deze rimpels gezichtsbepalend zijn. Een Botox rimpelbehandeling van het voorhoofd kan u weer een gezonde, ontspannen en jeugdige uitstraling geven. Naast het voorhoofd wordt het gebied van de frons behandeld voor het beste effect.

Voorhoofdsrimpels behandeling
De behandeling van een voorhoofdrimpel met Botox is een eenvoudige en snelle behandeling. Binnen enkele prikjes zijn de rimpels behandeld en is het resultaat na 10 tot 14 dagen volledig zichtbaar. Tijdens een gratis intakegesprek wordt alles tot in detail uitgelegd. Voordat de behandeling begint wordt een dossier aangemaakt waarin alle handelingen gedocumenteerd worden. Ook worden er, met uw toestemming, foto’s genomen voorafgaand aan de behandeling. De huid wordt gedesinfecteerd waarna de locatie van de prikjes wordt bepaald. Hierna worden de prikjes geplaatst in de te behandelen huid. Het voorhoofd wordt vaak in combinatie met een wenkbrauwlift of frons-behandeling toegepast. Dit alles om het beste resultaat te krijgen in alle zones.

In enkele gevallen is het voorhoofd niet geschikt voor Botox. Met name als de huid te dun is of als de rimpels al diep en statisch aanwezig zijn. Er kan dan wel een filler gebruikt worden om het gewenste effect te krijgen.

Na de voorhoofdrimpel behandeling
Na de behandeling wordt de huid gemasseerd met een verzachtende crème en daarna bent u direct klaar. Koelen is niet nodig. In overleg wordt een meetmoment en vervolgafspraak gemaakt met onze specialist.

Neem contact met ons op
Onze gediplomeerde artsen hebben jarenlange ervaring in de behandeling van voorhoofdsrimpels. Wilt u meer weten over deze behandeling of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!