Kraaienpootjes

Wanneer u lacht komen de kraaienpootjes rond de ogen tevoorschijn. Deze lachrimpels zijn zeker charmant en niet storend. Maar naarmate men ouder wordt blijven kraaienpootjes vaak in het
gezicht staan, ook wanneer u niet lacht. Wanneer de lachrimpels naast uw ogen verticale (diepere) lijnen rond de ogen en op de wangen veroorzaken krijgt u een ouderlijke uitstraling. Om dit te verminderen is het mogelijk om deze kraaienpootjes te behandelen met Botuline Toxine. De kraaienpootjes zijn met enkele prikjes te verminderen.

Kraaienpootjes behandeling
Botox is een simpele behandeling voor kraaienpootjes (of lachrimpels) die snel en adequaat plaatsvindt. Door middel van enkele prikjes worden de kraaienpootjes behandeld. Bij elke behandeling die plaatsvindt wordt een dossier opgemaakt waar alles in wordt gedocumenteerd. Met uw toestemming worden er foto’s gemaakt voorafgaand aan de behandeling. Uw huid wordt goed gedesinfecteerd en de locatie van de prikjes wordt afgetekend op de huid voor de te behandelen gebieden.

Na de kraaienpootjes behandeling
Na de behandeling wordt een verzorgende crème aangebracht op de behandelde gebieden, stapt u uit de stoel en bent u direct klaar. U hoeft niet te koelen. Zo nodig wordt een meetmoment en vervolgafspraak gemaakt met onze specialist.

Neem contact met ons op
Onze gediplomeerde artsen hebben jarenlange ervaring in de behandeling van kraaienpootjes. Wilt u meer weten over deze behandeling of direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op!