Injectables

Stoort u zich eraan dat rimpels of een diepe frons je gezicht onnodig ouder maken? Dan zouden Injectables een goede oplossing kunnen zijn om je gezicht én je zelfvertrouwen op te frissen.

Om te weten wat je hieraan kunt doen, moet je eerst weten welke aspecten ervoor zorgen dat je er ouder uitziet. Wanneer je ouder wordt, wordt de huid dunner en minder elastisch doordat het collageen, hyaluronzuur en elastine verliest. Ook botatrofie is een belangrijke oorzaak voor verandering en veroudering van het gezicht. De schedel krimpt bij het ouder worden; doordat de huid niet krimpt, wordt de huid in verhouding met de schedel te groot. Tevens gaat de huid rimpels vertonen doordat de huid telkens wordt geplooid, omdat de spieren hieraan trekken, zoals wanneer je lacht, fronst of je wenkbrauwen optrekt.

Er zijn verschillende manieren om lijnen, rimpels en volumeverlies te behandelen met Botuline Toxine en Hyaluronzuur Fillers. Deze Injectables zijn een populaire keuze omdat ze de tekenen van veroudering doeltreffend verbergen en het huidweefsel rehydrateren.

  • Verlies van botvolume: door volume aan te brengen met hoogwaardige Hyaluronzuur Fillers.
  • Rimpels: door met Botuline Toxine de spieren te laten ontspannen, wordt de huid niet geplooid en ontstaan er dus op de langere termijn ook geen of minder rimpels. Dit is waarom het goed is al op jongere leeftijd met Botox te beginnen en het ook goed bij te houden.