Gummysmile behandeling

Tijdens het lachen veel tandvlees laten zien. Dit wordt een gummysmile genoemd. Velen storen zich aan de gedachte dat er tijdens het lachen te veel tandvlees zichtbaar is. De hand voor de mond wordt regelmatig toegepast om dit te verbergen. Echter, een behandeling met Botox is de juiste oplossing om de Gummysmile te verhelpen.

Gummysmile behandeling. Hoe werkt dit?
De artsen van Beauté Clinique zorgen ervoor dat de Gummysmile in een snelle behandeling verleden tijd is. Er worden 2 Azzalure (Botox) prikjes naast de neus gezet. Hierdoor ontspannen de spiertjes zich die de bovenlip omhoog trekken, met als resultaat dat het tandvlees minder zichtbaar is. Een verdoving is niet nodig en binnen 5 minuten is de behandeling klaar. Het effect van de behandeling van de Gummysmile is nog niet direct merkbaar. Na ongeveer 10 dagen zal de spier volledig ontspannen en de gummysmile doen verminderen.

Neem contact met ons op
Onze gediplomeerde artsen hebben jarenlange ervaring in de behandeling van een Gummysmile. Wilt u meer weten over deze behandeling of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!