Behandelingen

Injectables
Verslapping van de gezichtslijnen, het toenemen van rimpels door verlies van elastine in de huid en volumeverlies. Tegenwoordig is met botulinine toxine (Botox) en hyaluronzuur huidvullers het verouderingsproces van de gezichtshuid eenvoudig te behandelen. Injectables (verzamelnaam) werken snel, zijn eenvoudig toe te dienen en het resultaat is onmiddellijk of binnen enkele weken zichtbaar. Wil je meer weten over Injectables?
Ga naar: Injectables

Transpireren (Hyperhidrose)
Overmatig transpireren. Niet alleen bij warmte maar ook als het koud is, onder stress of spontaan als een persoon zich niet beweegt. De nachtmerrie van vele mensen. Wanneer alle zweetklieren over het gehele lichaam overmatig actief zijn spreekt men van hyperhidrose. Overmatig zweten is te behandelen met Botuline Toxine. Lees hieronder meer over het behandelen van overmatig transpireren.
Ga naar: Hyperhidrose behandeling

Tandenknarsen
Tandenknarsen oftewel masseter hypertrofie kan ervoor zorgen dat er slijtage aan het gebit ontstaat alsmede dat de grote kaakspier (m.Masseter) verdikt raakt. Deze slijtage kan leiden tot verlies van gebitselementen. Verdikking van de kauwspier kan pijnklachten veroorzaken maar geeft veelal esthetische klachten. Met Botuline Toxine injecties in de kauwspier kan het volume van deze spier verkleind worden. Dit voorkomt tandenknarsen en uiteindelijk de kans op slijtage van het gebit. Meer informatie?
Ga naar: Tandenknarsen (hypertrofie) behandeling

Migraine
Migraine kan vakkundig bestreden worden met een doelgerichte botuline-behandeling. Bij deze behandeling spuit de arts een verantwoordelijke hoeveelheid Botox op meerdere plekken onder de huid om de zenuwen die rondom het hoofd lopen. Het effect is het verminderen en zelfs tegengaan van Migraine. Meer weten?
Ga naar: Migraine behandeling

Bovenstaande behandelingen worden door onze ervaren artsen vakkundig uitgevoerd in onze kliniek in Bergen (NH). Specialisten op het gebied van cosmetische behandelingen, huidverbetering en cosmetische tandheelkunde. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

telefoon: 06 124 185 29
email: info@beauteclinique.nl
Contactformulier: Contact