Reviews

Eva, 13 december 2018 –

Ik heb mijn eerste behandeling als zeer prettig ervaren. Ik vond het best wel spannend de eerste keer Botox, maar ze legde alles zeer professioneel uit. Ze luisterde naar mijn wensen en dachten met mij mee. Met het behandelresultaat ben ik erg tevreden! Ik kom graag terug voor mijn tweede behandeling.

 

Marja, 5 mei 2019 –

Na 10 dagen heel blij met het resultaat en een minder vermoeid gezicht. Kom zeker terug!

 

Robert, 13 juni 2019 –

Via een vriend ben ik in contact gekomen met Lotte Terpstra en Tara Reuvers. Wat mij opviel is de goede informatie vooraf. Ik wil als man graag een uitgerust resultaat, wat vooral niet onnatuurlijk is. Tijdens de behandeling werd ik erg op mijn gemak gesteld en er werd telkens stapsgewijs verteld wat er ging gebeuren. De behandeling was voor mij volledig pijnloos. Je kan hier zeker komen voor een professionele en pijnvrije behandeling.

 

Mevr. Visser, 13 juni 2019 –

Na mate ik ouder word, begin ik wat volume te verliezen in mijn gezicht. Het verschil tussen het gebruik van Botox en huidvullers is mij goed uitgelegd. Rimpels naast de neus kunnen bijvoorbeeld ontstaan door het verlies van volume bij mijn jukbeen. Ik ben erg blij met het natuurlijke behandelresultaat. In mijn omgeving hoor ik vaak dat ik er goed uit zie sinds de behandeling. De behandeling vindt plaats in een mooie en schone omgeving. Ik zou iedereen met een gerust hart naar Beauté Clinique doorverwijzen.