Over ons

Dokter Lotte Terpstra

Drs. Lotte Terpstra is een arts, die haar vak met compassie en toewijding uitoefent.

Zij studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam, en is in 2011 afgestudeerd. In 2014 is zij gestart met de specialisatie Longziekten en doet zij tot op heden promotieonderzoek naar specifieke longinfecties.

Naast het deelgebied Longziekten hebben de medisch cosmetische behandelingen en huidverbetering altijd haar speciale aandacht getrokken, en zij heeft zich hier in 2018 op toegelegd.

Zowel Botox, voor expressierimpels in het gelaat, als het gebruik van hoogwaardige fillers (hyaluronzuur) zijn haar aandachtsgebieden. Ook gebruikt zij meer medische toepassingen van Botox zoals overmatig zweten en migraine. Door het regelmatig volgen van cursussen en het bezoeken van congressen blijft zij op de hoogte van de nieuwste behandelingen en behoudt zij haar deskundigheid.

Lotte Terpstra is geregistreerd in Nederland onder het BIG-registratienummer: 19915213801.

 

 

Tandarts Tara Reuvers

Tara Reuvers is een toegewijd tandarts die met veel compassie haar vak uitoefent. In 2011 is zij in tandheelkunde afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds haar afstuderen trekt het vakgebied cosmetische tandheelkunde haar speciale aandacht.

Vanaf 2018 heeft zij zich toegelegd op het verrichtten van cosmetische behandelingen in het aangezicht. Cosmetische toepassingen van Botox alsmede het gebruik van hoogwaardige fillers op basis van hyaluronzuur vallen onder dit vakgebied. De tandheelkundige pijnklachten, zoals tandenknarsen of masseter hypertrofie, vallen ook onder haar expertise. Zij blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door regelmatig cursussen te volgen en congressen bij te wonen.

Tara Reuvers is geregistreerd in Nederland onder het BIG-registratienummer: 39914036602.